lauantai 20. helmikuuta 2010

Pentutapaaminen Kivistöllä


Joukko huligaaneja oli mukana Kivistöllä. Roni ja Tare olivat ainoat pennut jotka eivät päässeet osallistumaan. Pennut olivat kaikki kasvaneet tasaisesti ja melkoinen huligaanilauma tiloissa viiletti. Vähän jo riideltiinkin keskenään. Lienee sisarusten välistä kilpailua enemmän kuin muuta. Päivän aiheena oli hieman kotikoulutusta ja vähän asiaa vieteistä. Kiitoksia Jukalle kun jaksoi asiantuntemustaan jakaa meille. Pennut näyttivät kaikki hienoilta. Rohkeita kuin mitkä, siitä ei ainakaan tässä pentueessa puutetta ole, taitaa olla vaikka vähän jakaa muille...:)

Toivottavasti kaikki saivat tapaamisesta jotain irti. Muutakin kuin pelkkää kahvia...:) Sää ei oikein suosinut, pakkasta Pornaisissa oli -23 astetta ja pureva viima siihen päälle. Onneksi saatiin olla sisällä. Allekirjoittanut palellutti mukana olleita aikuisia koiria pissattaessaan pikkusormen pään, siinä on vieläkin hieman vaillinainen tunto. Siperia opettaa, jossei muuta niin laittamaan hanskat käteen kun pelaa kylmien koiraremmin lukkojen kanssa pakkasella!

Lisää kuvia nettisivuilla.

Ensi yöksi tulossa talven pahin lumimyräkkä tänne etelä-Suomeen, pakkasen purevuus arvioilta tuulen kanssa -35 asteen verran. Pitäkäähän pennut lämpimässä! Ja kaikki muutkin koirat sen puoleen. Näillä keleillä ei oikein enää mikään koira ulkona viihdy. Kyllä se kesä sieltä vielä joskus tulee.

1 kommentti:

Annamari kirjoitti...

Voi kun tulis pian! se kesä...
Huomiseksi sitä luvataan taas, myräkkää :(.

Ei tykätä enää yhtään.

t. Peppi & Tao