tiistai 3. marraskuuta 2009

Syksyelämää...




Jostain syystä syksyllä meidän perheen seuraelämä tuntuu olevan vilkkaimmillaan, tänä syksynä osaksi tietenkin Fannyn toivottavasti kantavana olemiseen liittyen. Vanhat ystävät ja tutut ovat olleet paljon yhteydessä. Ja kaikessa tässä hässäkässä tulikin tuossa mieleen että mitähän Rosalle ja Rastalle kuuluu, olisi hienoja jos Rasta vielä näkisi seuraavat Marotin vauvat. Rasta kun kaiketi on viimeinen edellisestä pentueesta, joka syntyi kohta 14 vuotta sitten. Vaan vieläpä ei tiedetä onko Fanny kantavana vai ei, mutta kovastihan tuo pesii ja petailee...:)

Muuten Maarumäessä vietetään hiljaiseloa, Jari parantelee selkää ja Sari flunssaa ja korvatulehdusta. Eläimetkin tuntuvat hiljentyneen syksyn viettoon. On torkuttu ja kissatkin viihtyvät suurelta osin sisällä. Mitä nyt Sohvi välillä kiipeää ilmeisesti talon pystysuoria tikapuita pitkin katolle ja maukuu siellä mammaa hakemaan alas. Hapsukin on mamman iloksi hieman rauhoittunut ja seestynyt. Tosin on ollut pientä kurinpalautustakin ilmassa. Seuraavana sitä saa jo Ruttukin kun siitä on tullut varsinainen moottoriturpa, joka on aina selittämässä ja komentamassa ja kommentoimassa. Harkitsen jo sitruunapannan hankkimista kun välillä yllyttää ja kuumentaa tyttöjä pihalla niin että on täysi kaaos. Mokomakin vanha 7-vuotias äijä, kehtaa ruveta huonosti käyttäytymään vanhoilla päivillään! Pah, mokomaa!

Tänään tuli jo täysi talvi tänne meillekin, ensimmäiset lumityötkin on jo tehty. Jossei Jarin selkä pian parane, taitaa olla Sarilla rautainen kunto keväällä...:)

Viime viikonloppuna kylässä kävivät Hanna, Leena, Essi ja Sami, olipa mukava nähdä pitkästä aikaa, kiitoksia käynnistä, toivottavasti jotkut kuvat onnistuivat...:)

Essi ja Hapsu viihtyivät kovasti keskenään, tosin välillä törmättiin vähän, mutta kaikenkaikkiaan Hapsu käyttäytyi todella nätisti lapsen kanssa. Olivat hyviä kavereita ja pitivät hauskaa ja Hapsu oli todella kauniisti. Viimeiseksi piti Essin vielä saada hyvästellä ennen lähtöä Hapsu ja Fanny, joista taisi tulla Essin kavereita...:)

Ensi viikonloppuna on sitten luvassa lisää vieraita. Ensin Fannyä katsomaan ja sitten vielä Tarmoa.

Niin ja jos joku ihmettelee, että miksi Fannyn ja Villen torkkukuvassa on niin kovasti kohinaa, niin sepä on kamerakännykällä omien torkkujen lomasta otettu. iPhonesta en ole vielä salamaa löytänyt...

Ei kommentteja: