lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kevät keikkuen tulevi...


No, todellakin. Joka vuosi se tulee yhtä keikkuen. Joskus paistaa aurinko ja tuntuu että sieltä se kevät saapuu ja sitten taas täysi takatalvi. Viimeiset 2 viikkoa on kyllä pitänyt todella vaihtelevaa keliä, huipussaan on ollut -22 c astetta pakkasta aamulla 6:den aikaan kun lähden töihin ja iltapäivällä kotiin tullessa +4 c astetta lämmintä. Koita siinä sitten pukeutua järkevästi... ;)

Tänään sataa sitten lunta. Aamulla alkoi ja päivällä se oli jo melkein vettä, mutta nyt se on kunnon raskasta räntälunta, joka hiljentää tienoon aivan talviseksi. Hiiskaustakaan ei kuulu mistään, niin tehokkaasti märkä lumi hiljentää äänet. Luulisi että missään ei ole ihmisiä, ei elämää kun äsken kävin koirien kanssa pihalla.

2 viikkoa on taas vierähtänyt tehden töitä ja ilman kirjoittamista. Töitä riittää, joka asikkaat ovat tulleet hulluiksi tai lama alkaa taittua. Tuntuu että päivät menee töissä täysin hulluna huitoen, eikä energiaa jää kotiin lainkaan, mutta kaipa sitä hieman piristyisi kun nukkuisi enemmän. En ole varmaan koko kahteen viikkoon katsonut uutisia lainkaan, luen ne netistä yleensä arkisin, en jaksa kuunnella sanaakaan enää sitä laman jauhamista. Paljon pahaa jälkeä se on jättänyt taas ympärilleen. Ei ole jättänyt meidänkään perhettä ja ystäviä täysin koskettamatta. Toivon että tämä on mun elämän viimeinen lama-aika, niitä on tullut koettua jo muutama liikaa.

Hapsu kakoo ja köhii jostain syystä, en tiedä mitä sitä on tullut taas syötyä. Noilla tytöillä on inhottava tapa aina nyppiä pompulat Rutun päästä jos laitan Rutun tukan ponnarille tai letille, toivottavasti Hapsu ei ole ainakaan mitään sellaista niellyt. Kurkussa ei näy mitään ylimääräistä, eikä se ole punainen. Madotan nyt ainakin ensin nuo varmuuden vuoksi ja sitten jos köhiminen ei lopu niin ensi viikon alussa mennään eläinlääkäriin.

Ei kommentteja: