sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Kaikki valmista pentuja varten



Nyt sitten kun kaikki muut on olleet Messarissa, me tietenkään ei, vaan kotona valmistautumassa pentujen syntymään. Kaikki on valmista, enää puuttuu synnyttämään ryhtyvä Fanny. Briardit on pesty ja harjattu (ettei tarvitse pentujen ohessa tehdä, jäi puolet briardeista huushollin lattialle. Ruttu oli päättänyt talveksi pudottaa kaiken pohjavillansa.), pennuille on valmiinä nauhat kaulaan (Sari punoi kun ei muka muuta tekemistä ole). On varattu sakset ja systeemit pentulaatikon viereen, ja vällyjä niin että riittäisi isollekin perheelle.


Ja kuka sanoi etten ole omistautunut koiraharrastukselle!!

Enää ei Fanny saa olla yksin pihalla, eikä pitkiä lenkkejä tehdä. Mutta mitään merkkejä synnytyksestä ei vielä ole, syö kuin viimeistä päivää, leikkisi, hyppisi ja tekisi mitä vaan. Vähän on ahdistava olla ison mahan kanssa. Puhisee, kuorsaa ja ähisee. Ja piereskelee! Voi herranjestas sentään. Tänään vieraiden aikana ruokapyödän vieressä...:) Syö siinä nyt joulutorttuja sitten!

Nyt vaan odotellaan, ilmeisesti huomenna on kuitenkin Sarin ilmeisesti vielä mentävä töihin kun ei vielä pentuja kuulu...:)

Ei kommentteja: