sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Hysteerinen matte

Näin tehdään hysteerisiä koiranomistajia. Ensin annetaan koiralle kaikki täysin mahdottomat vaivat ja sairaudet yht´äkkiä ja sitten siihen kaikki mahdolliset lisäseuraamukset päälle. Ei mene päivääkään ettenkö hysteerisenä tarkkailisi joka röyhtäystä, joka läähätystä, lämpöä, ruokahalua ja näkisi lisäsairauksia joka puolella..... Välillä tuntuu että seuraavaksi pyörryn kun toi koira pierasee väärässä paikassa!

Onneksi on keskiviikkona tikin poisto ja kontrolli, niin joku minua viisaampi osaa sanoa onko koira parantumassa vai ei... Haava vähän erittää ollaan suihkuteltu sitä joka ilta. Lämpö vaihtelee 39,3 ja 38,8 välillä, ota siitäkin nyt selvää! Nukkuu kuitenkin hyvin ja rauhallisesti. Pidetään peukkuja.

Huomenna taas töihin ja tuntuu että koko viikonloppu on mennyt huolissaan olossa ihan ohitse!

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

MATTE?! Hysteerinen MATTE?! Mitä perkelettä, onko Maarumäki muuttanut Ruotsiin?
Pienillä puudeleilla jotka syövät hanhenmaksaa kunnes pikku-pikku-suoli menee sekaisin, niillä on Matte; Matte puolestaan käyttää lämpörullia päässä, lukee Huvudstadsbladetia ja syö kevyitä kinkkuviipaleita vaalean pulla-sämpylän päällä. MATTE, pliis!!

Jos kielestä joutuu antamaan miinuksia niin plussia sille että tikinpoisto Rutulla edessä ja toivon mukaan taudit takana sen myötä. Hyvä juttu. Tulen katsomaan sitä pian.

Meidän aavikkokoiraa oli vara-äiti katsomassa viikonloppuna, ML joka aikanaan toi Nokun Suomeen. En tiedä rauhoittuuko toi koira vanhemmiten, kuten hiekkamyrskytkin aavikolla, vai muistaako/vaistoaako se jotakin syvällä selkärangassaan - Noku oli heti NIIN kaveria ML:n kanssa, mielin kielin, luottavainen, hymyilevä - meidän yli-vartioiva-arabimme?!! Hienoa, olinkin niin ylpeä kauniista ja aivotoimintaa omaavasta aavikkokoirasta että oksat pois!

Maarumäkeen rapsutuksia!

kata

Kata kirjoitti...

Kaiken tämän sairastelun keskellä minulla kasvaa kiinnostun miten Maarumäen puutarha kasveineen voi?

kaalinpää-kaarina