lauantai 12. heinäkuuta 2008

Rutun lopputarkastus


Rutulla oli YES:ssä keskiviikkona tikkien poisto ja "lopputarkastus". Otettiin röntgenkuvat keuhkojen alueelta sivulta ja yllättäen alhaalta (oli melkoisen hankalaa saada rauhoittamaton koira oikeaan asentoon röntgenpöydälle selälleen kun se on muutenkin oppinut inhoamaan jatkuvaa röntgenpöydälle nostelua). No anyway. Keuhkot ovat täydet ja näyttävät hyvälle, hengitysäänet ok. Joten teoriassa Ruttu on terve. Jippii! Vielä pitää kuukauden päivät ottaa rauhallisesti että rintalasta luutuu, siellä on metallihakaset/langat sulkemassa sitä ja ne saavat sinne jäädä. Niiden ei pitäisi aiheuttaa mitään haittaa jatkossa.

Seuraava ongelma on sitten saada takut pois, jotka tämän kaiken seurauksena ovat päässeet muodostumaan kun ei ole voinut pestä eikä kunnolla kammata varsinkaan läheltä haavaa. Käyttelin eilen illalla saksia ihan reippaasti, mutta tarvitsee vielä vähän lisää leikkailla. Kainalot oli takussa ja tassussa ne alueet joilla on ollut kaikki neulat ja infuusiot... Lisäksi kaulassa ja rinnassa on takkuja kun karva on jäänyt myttääntymään t-paitojen kauluksen kanssa. Tänään pestään turkki ja sitten aletaan pikkuhiljaa siistimään. Näyttää aika roisilta kun vasemmalla puolella ei ole karvaa nimeksikään ja vatsa on kalju ja toisella puolellakin on läntti jossa oli varmaankin kipulaastari jossain vaiheessa.

Vähän painoa pitää kanssa saada lisää, lonkkaluut tuntuu käteen vielä aika teräviltä, vaikka on jo huomattavasti pyöristynyt siitä mitä oli pahimmillaan. Ilman karvoja olisi varmaan näyttänyt ihan nälkiintyneeltä! Nälkä sillä on nytkin koko ajan kun saa vielä toistaiseksi vähän yli puolet ruokaa i/d:tä ainakin siihen saakka että antibiootit loppuu. Joka päivä syödään vielä vähän välipalaa i/d:tä ja siihen vähän Frolicia.... Ruttu on oppinut jo pummaamaan välipalaa. Se menee heti kun tulen töistä tiskipöydän viereen ja alkaa vilkuilla tiskipöydällä olevaa ruokakippoa ja selittää mulle että nälkä on...:) Koira joka ei ole koskaan ennen kerjännyt ruokaa!

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Hyvä homma.

Lepoa nyt Maarumäkeen.
Sitte voit kertoa meille miten tomaatit kypsyy, ja mitä muuta merkillistä Maarumäkeen kuuluu..?

Annamari kirjoitti...

Toipumisia Rutulle! Hyvältä kuulostaa jo :)