tiistai 14. huhtikuuta 2009

Pääsiäisen päätös


Loppui pääsiäinen ja olisi pitänyt mennä tänään töihin, mutta jonkin sortin vatsatauti iski, joten täällä sitä on istuttu koko päivä.

Vietiin äiti (82v) pääsiäisen vietosta eilen kotiin ja ollaan taas oman porukan kesken. Äiti tuossa muutaman päivän tuota laumaa täällä katsottuaan kommentoi että noiden nuorempien narttujen kanssa saattaa tulla vielä hankaluuksia, sen verran rajun näköistä on niiden jatkuva kähnääminen ja leikki. Vielä sitä kähnäämistä ei ole ihan pois saatu, mutta työn alla on. Voipa se tietysti olla että äiti on oikeassakin, aikahan sen sitten näyttää. Kaipa tuokin jotain koirista tietää. En ole oikein laskuissa pysynyt kuinka paljon niitä on äidin kotonakin jo ollut. Kuvassa tietääkseni kuitenkin no 2, joka näyttäisi kovasti Tanskandogilta. Kuva on 1930-luvun alusta Kaisaniemen puistosta ja silloin kaiketi ensimmäiset Tanskandogit on suomeen tuotu. Koiran kutsumanimeä en jaksa muistaa, äiti sen muistaa, mutta kennelnimeä tuolle koiralle ei kyllä muista enää kukaan. Se jäänee ikuiseksi arvoitukseksi.

1 kommentti:

Annu kirjoitti...

Täytyy sanoa, että jos nyt tekisin jotain toisin, niin en antaisi Hurjien leikkiä ollenkaan rajuja painimisleikkejä. Nykyäänhän meillä painiminen ja kaikki rajut leikit on kielletty ja ainakin toistaiseksi rauha maassa...