maanantai 30. kesäkuuta 2008

Ongelmia ruuansulatuksen kanssa

Toipuminen tuntuu lähteneen käyntiin, ikävä kyllä suolisto ei pysy perässä. Koira söisi vaikka kuinka paljon ja kuinka usein. Pummaa oikein ruokaa, mitä en muista Rutun koskaan tehneen. Viime yö oli todella levoton, vatsa kurnii ja pulppuaa ja tulee röyhtäyksiä ja pierettää.... Ruttu nukkui ehkä 10-30 min pätkissä ja aina välillä pomppari ylös, kiersi kehää ja läähätti. Kun hieroi vähän aikaa mahaa niin rauhoittui taas. Samaan syssyyn sai sitten emäntäkin vatsataudin ja oltiin molemmat yö valveilla maha kippurassa.

Onneksi saatiin tänään puhelinreseptillä mahaan lääkkeitä YES:in hoitavalta lääkäriltä ja niiden pitäisi nyt rauhoittaa ja laittaa kaasuuntumisten ja syömättömyyden koville laittama ruuansulatuskoneisto normaaliin tilaan. IP oli vielä levoton, nyt tuntuu rauhallisemmalta. Päivällä kun kävin apteekissa ja iskin pöntön päähän siksi aikaa niin oli läähättänyt ja kuolannut pöntön ja itsensä likomäräksi. Saa todella stressin pöntöstä. Meni muutama tunti ennenkuin rauhoittui taas hengittelemään rauhallisesti.

Enpä muista koska olisin viimeksi itse nukkunut normaalit yöunet. Ensi yönä Jari päivystää koiran kanssa ja mä menen omaan sänkyyn nukkumaan että pääsen viideltä ylös ja 7:ksi töihin! Jarilla vapaata molemmista töistä muutama päivä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienoja uutisia :) - niitä huonoja kun nyt on satanut koko loppukuun vähän joka suunnalta...

Meilläkin pönttöpää alkaa olemaan oma iloinen itsensä, mitä nyt kapinoi ruuan vähäistä määrää ja nestemäistä koostumusta... Isottelua veikalle on ilmassa, mutta yhdessä mennään hihnalenkillä, saa isottelut loppua. Vapaana ulkoilu kun on pannassa seuraavat 2 viikkoa :( .

Rutulle vino pino rapsutuksia ja muille myös :) !

-Nina, Quide & co

Kata kirjoitti...

Kyllähän sen arvaa että moisen pakko-dieetin jälkeen ikeniä nappaa ja ruoka maistuisi, voi Ruttu-reppanaa... No, suolisto on sopeutuvaista, luotetaan ja toivotaan että se siitä taas iloksi muuttuu. Koittaa isäntäväkikin lepuutella silmäluomia ettei tartte tehdä sitä lääkärin määräyksestä! Tsemppiä!
Hengessä mukana!

t.Kerkkoon kauhut