lauantai 21. kesäkuuta 2008

Ruttu edelleen hyvin sairas


Selvittiin yön yli ilman uutta kaasuuntumista. Kello oli soimassa suurinpiirtein tunnin välein jolloin tarkistin koiran kunnon. Aamulla oli jo vähän reippaampi mutta ei vieläkään suostunut syömään. Antibioottia menee aamuin illoin pillerinä pakolla ja Antepsinia noin 6 tunnin välein ja lisäksi kerran päivässä toinen antibiootti pistoksena niskanahan alle ja kipulääke siihen lisäksi. Muutaman liotetun i/d papanan söi suoraan kädestä ja piimää juo aina vähän. Vettä juo ihan hyvin ja käy pissalla. Päivällä unohdin antaa Antepsinia ajoissa ja alkoi vähän valittamaan ja vaihtoi paikkaa, mutta kun sai uuden Antepsinin niin rauhoittui. Täytyy laittaa kello yöllä soimaan ja antaa seuraava ajoissa. Ilmeisesti ruokatorvi ja vatsa ärtyneet niin pahasti ettei ruoka vieläkään maita. Käytännössä on elänyt kolme vuorokautta kahdella desillä piimää ja 20 i/d papanalla. Ei myöskään nuku kunnolla eikä pysty olemaan kyljellään, silloin hengitys käy rohisevaksi ja työlääksi. Toivottavasti antibiootit alkaisivat pikkuhiljaa vaikuttamaan keuhkoputkien tulehdukseen. Lämpö edelleen 39,2. Normaali Rutulle n. 38,7 eli vähän lämpöä on pojalla.

Oma olo on vähän kuin jyrän alle jääneellä. Eilen oli jännitysmigreeni koko päivän ja helpotti vasta tänä aamuna kun sai vähän pidemmän pätkän unta. Lisäksi poskiontelot kiusaa ja oli vähän kuumeinen olo.

Sohvi kakoo ja köhii vähän vielä sekin. Ilmeisesti pisto nenänvarressa ulottuu läpi asti ja kiusaa vielä syömistä ja oloa. On muuten kyllä ihan sosiaalinen ja syö pehmeää ruokaa ihan hyvin.

Ei kommentteja: